tNieuws

Tafeltennis

Hirundo 4 – Hirundo 3

Op vrijdagavond 27 september is de wedstrijd Hirundo 4 – Hirundo 3 gespeeld. Hirundo 4 speelde deze wedstrijden met Rik, Herman en Simone. Hirundo 3 speelde met Mike, Stefan en Danny.

De strijd werd geopend door Danny en Simone. Na 2 sets redelijk gelijk op gespeeld te hebben, gooide Danny in de 3e set zijn service goed in de strijd. Simone kon hier niets mee. Danny won de eerste wedstrijd. De tweede wedstrijd werd gespeeld door Herman en Stefan. Herman kon in de eerste twee sets nog redelijk op tegen Stefan, maar helaas, de derde set ging minder. Hirundo 3 stond voor met 0-2. Mike mocht tegen Rik spelen; Mike speelde een mooi spelletje, maar verloor in 3 sets van Rik.

De dubbel; Mike en Danny tegen Rik en Simone. Voor drie van de vier spelers was dit een van de eerste dubbelwedstrijden die zij speelden. Rik is al een ervaren dubbelspeler, maar niet samen met Simone. Mike en Danny hadden ook nog nooit eerder samen gedubbeld. De eerste twee sets waren voor Rik en Simone. De derde set was spannend; Mike en Danny wonnen hem uiteindelijk. Maar Rik en Simone vochten terug en wonnen de vierde set. De stand is nu 2-2.

Herman mocht het opnemen tegen Danny, een aantal mooie rally’s. Aan beide kanten ook wat onnodige fouten. Danny won deze wedstrijd. Mike en Simone waren aan de beurt om het tegen elkaar op te nemen; het was een mooie partij met aan beide kanten prachtige ballen, maar ook slordigheid. Mike won deze wedstrijd. Nu waren Rik en Stefan aan de beurt; Rik maakte Stefan in. De stand is nu 3-4 in het voordeel van Hirundo 3.

De laatste 3 wedstrijden moesten nog gespeeld worden; Herman tegen Mike, Rik tegen Danny en Simone tegen Stefan. Mike won van Herman, Danny verloor van Rik. Het stond nu 4-5. Stefan was gebrand om te winnen van Simone. De eerste set won Stefan gemakkelijk, in de tweede set was het spannend. Volgens Stefan liet hij Simone dichterbij komen, omdat dat leuk is voor haar, maar de werkelijkheid was net even wat anders. Simone maakte het Stefan moeilijker dan hij van te voren bedacht had. De derde set ging eenvoudig naar Stefan. Hirundo 3 heeft deze avond met 4-6 gewonnen van Hirundo 4.

We weten dat we nogmaals tegen elkaar mogen strijden in deze competitie, we hebben allemaal al zin om deze wedstrijden te spelen. Maar eerst op naar Prinsenbeek en Gageldonk.