jNieuws

NIEUWS

Helaas zal na de zomervakantie Meneer Paul, wegens het ondergaan van een operatie, een tijdje uit de running zijn als judoleraar. Echter laat hij onze judoka's niet aan hun lot over en heeft hij een vervanger gevonden. En dat is........ meneer Martien Hopkoper.

Meneer Martien is begonnen met judo toen hij 12 jaar was. Door hard te trainen is hij later judoleraar geworden. Hij is al 27 jaar judoleraar en geeft o.a. les in Dussen, Raamdonksveer en Klundert.

Wij willen natuurlijk meneer Paul veel succes wensen met zijn operatie en heel veel beterschap !

Heeft u ide├źn, zou u ons willen sponseren of heeft u een keer zin om een handje te helpen, dan kunnen we deze hulp altijd goed gebruiken. U kunt zich aanmelden via Ilona of Giel of mail ons op judo.hirundo@outlook.com

Judopakken kunt u via de Hirundo-mail (judo.hirundo@outlook.com) bestellen. De pakken worden 3x per jaar besteld. Voor december, voor de carnaval en voor de zomer!

Kijk ook eens op onze Facebook pagina : JudoVereniging Hirundo