jActiviteiten

ACTIVITEITEN

Voor elke vakantie is er een vriendjesdag. Op deze dag mag elke judoka 1 of 2 vriendjes meenemen!

Voor elke zomer houden we een club kampioenschap tijdens de lessen. Hierin kunnen judoka's tonen wat ze zoal geleerd hebben in het seizoen. Er wordt beoordeeld in categorie snelste worp, mooiste worp en punten in paar partijtjes judo. Uiteraard krijgen alle deelnemers een prijs voor de getoonde inzet.

Voor de zomer stop sluiten we het sport seizoen af met het gezamenlijk eten van iets lekkers en dit gebeurd na afloop van de eigen judoles.

Alle activiteiten worden tijdig per email naar de judoka's gestuurd.(wijzigingen voorbehouden)

Voorlopige kalender voor het aankomende judo seizoen

juli 2019 t/m 31 december 2019:

- 6 sept t/m 8 sept    : Zwaluws Zomer Festijn

- 14 oktober             : Geen judo i.v.m. herfstvakantie

Niet alle activiteiten (zoals de 500 punten tournooien) staan op de agenda. Dat komt, omdat nog niet alle data bekend zijn.

U krijgt van elke activiteit van te voren een email toegezonden!

Hoe knoop ik mijn judoband? Op deze manier...